Матраци з блоком незалежних пружин забезпечують найкращу підтримку хребту. Усі пружини перебувають в індивідуальних текстильних чохлах, тому вони не залежать одна від одної. У результаті натискання на одну пружину не впливає на інші. Ортопедичні властивості виробу залежать від кількості пружин на 1 спальне місце. Чим їх більше, тим кращий розподіл ваги тіла по поверхні матраца. За рахунок цього хребет приймає правильну (ідеальну) форму для конкретної людини.

Самі пружини можуть бути однаковими або відрізнятися за розміром і жорсткістю. Особливістю матраців з блоком незалежних пружин є наявність "зон жорсткості", які надають хорошу підтримку одним частинам тіла і повне розслаблення іншим.

Як настилочні для цих моделей використовують високоякісні матеріали: кокосове волокно, сизаль і латекс. Саме вони додають виробу м'якості або жорсткості, наділяючи його анатомічними властивостями. Ортопедичний ефект досягається тільки завдяки блоку незалежних пружин.

Матрац з незалежними пружинами

Переваги матраців із блоком незалежних пружин:

  • Безшумність. Кожна пружина такого блоку поміщена в окремий тканинний чохол, тому під час сну ви не почуєте скрипучих звуків.
  • Хороші анатомічні властивості. Кожна пружина діє автономно і "зчитує" положення тіла людини, забезпечуючи максимально комфортну підтримку.
  • Підвищений комфорт. На рівній спальній поверхні з кількома зонами жорсткості не відчувається "ефект хвилі" під час перевороту на інший бік, а партнер з меншою масою тіла не скочується до партнера з більшою вагою.
  • Можливість повноцінного відпочинку. Завдяки правильному положенню тіла не порушується кровообіг, а м'язи повністю розслабляються.
  • Широкий ціновий діапазон. В асортименті компанії "Сарма" представлені як недорогі, так і "люксові" моделі матраців. Є відмінні рішення для тих, хто шукає матрац з хорошим співвідношенням "ціна-якість".
  • Великий асортимент виробів. Ви можете підібрати оптимальний за характеристиками матрац для будь-якої людини залежно від її віку та ваги.